2015年10月1日 星期四

溫兆倫囡囡樣貌曝光 似爸爸定媽媽? 溫兆倫,



溫兆倫囡囡的樣貌曝光,不過只係側面,睇唔出似邊個多啲。

next 1/1 pre

溫兆倫抱住熟睡中嘅囡囡。

next 1/1 pre

慈父上身

next 1/1 pre

又輪到立威廉晒B。

next 1/1 pre

立威廉餵囡囡飲奶,手法好純熟呀!

next 1/1 pre

近年長駐內地發展嘅藝人溫兆倫,早前突然宣布囡囡出生,但低調嘅佢至今都冇公開過囡囡嘅樣。不過,昨晚佢喺微博上載咗張喺床上抱住囡囡嘅相,見佢一臉幸福咁望住囡囡,場面真係好溫馨!佢仲留言話:「工作是一種能力的表現,家庭是我動力的來源。親愛的寶貝,睡吧!好夢!」相中仲首次曝光佢囡囡嘅側面,唔知大家覺得佢似爸爸溫兆倫定媽媽多啲呢?

而新加坡男星立威廉都喺微博大晒照顧囡囡嘅相,佢為咗令老婆唔好咁辛苦,都幫手照顧囡囡,認真係廿四孝爸爸!相中嘅佢好溫柔咁餵囡囡飲奶,並留言話:「(我)找到一張在拍攝中間時餵Harper的照片,好喜歡餵她的感覺,好有成就感喔!」

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...