網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2017年8月17日 星期四

老公每朝送返工 香香冧爆:佢好偉大 __,香香,岑麗香,

幸福的女人!藝人岑麗香(香香)出席彩妝品牌開幕活動,笑言無論自己素顏或化妝的樣子老公都要喜歡,認為兩者都喜歡便「冇得輸」。而香香表示剛拍完無綫劇《溏心 ...


幸福的女人!

藝人岑麗香(香香)出席彩妝品牌開幕活動,笑言無論自己素顏或化妝的樣子老公都要喜歡,認為兩者都喜歡便「冇得輸」。而香香表示剛拍完無綫劇《溏心風暴3》,現正拍攝新劇《果欄中的江湖大嫂》,認為到外景拍攝雖然很熱,但跟一眾演員拍攝得很開心。

香香分享在拍攝時所遇到的難處,她在劇中飾演一名老師,需要用中文教導小朋友:「呢套係現代劇都好啲,如果古裝仲難。入面有句對白『玉不琢,不成器』,我仲以為係『琢』豬肉咁解。(有冇練咬字?)學緊,其他演員都好好,始終我中文係有限公司,佢哋會講一次我聽,再自己發音。(有冇跟王光亮學粗口?)聽就聽得多,但講就未到嗰個Level。」

此外,香香更Sweet爆表示老公會一早送她出門口拍劇:「雖然拍劇好忙拍到2、3點,然後6、7點就出門口。但佢都會送我返工,我覺得佢好偉大,咁唔好意思問㗎嘛!我都會珍惜嗰半個鐘頭,好開心。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...