網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年12月3日 星期一

【有冇六嚿腹肌睇?】每日鯨吞6隻蛋 劉德華狂操包到冚 __,劉德華,

劉德華正加緊為演唱會綵排
劉德華誇年紅館演唱會,仲有唔夠兩星期就會舉行,華仔正密鑼緊鼓排練,每日勤練體能。而5年前開始食素嘅華仔,飲食方面一向都好清淡,為應付嚟緊嘅演出,除咗食 ...


劉德華誇年紅館演唱會,仲有唔夠兩星期就會舉行,華仔正密鑼緊鼓排練,每日勤練體能。而5年前開始食素嘅華仔,飲食方面一向都好清淡,為應付嚟緊嘅演出,除咗食大量嘅蔬菜之外,每日仲要食6隻蛋,戒澱粉、戒糖,華仔話:「食素之後,澱粉類一直係我主要嘅飲食,戒澱粉初時都會覺得餓,但係好快就習慣。大家唔使擔心我嘅體能狀態,因為有營養師睇住。」



正努力排舞嘅華仔講到今次舞蹈方面,係結合咗曹誠淵老師同現代舞老師Alan Mak,每個老師嘅方式都有啲唔同,但嚴格同要求都係一致。而華仔每日同舞蹈員排完舞之後,仲會自己一個留低繼續練舞,就算練到幾夜都好,都要堅持每天至少跑步45分鐘。



事隔8年再踏紅館,華仔坦言此刻心情非常緊張:「今次會有一個新創舉,就係會將原本掛喺紅館中間嘅懸吊大螢幕拆落嚟,改為掛喺旁邊位,觀眾視野可以更開闊,直接欣賞舞台演出。」

精選娛聞,喺晒《娛果》

http://fb.com/appledailyent



華仔每日食6隻蛋 華仔每日食6隻蛋
同多位女舞蹈員排舞

同多位女舞蹈員排舞
呢啲動作似曾相識

呢啲動作似曾相識
會唔會有新嘢睇呢?

會唔會有新嘢睇呢?
自己一個人繼續留低排練

自己一個人繼續留低排練
今次會有好多舞蹈編排

今次會有好多舞蹈編排
華仔包到冚,唔知練到幾多嚿腹肌?

華仔包到冚,唔知練到幾多嚿腹肌?
仲有唔夠兩星期就開騷,華仔話心情好緊張

仲有唔夠兩星期就開騷,華仔話心情好緊張

鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...