2017年2月26日 星期日

名人:翁嘉穗突擊大仔同邊個玩 __,翁嘉穗,

翁嘉穗與老公鄔友正拍拖做善事。前港姐冠軍翁嘉穗出席保育基金慈善跑步活動,老公鄔友正於活動後現身,身為委員她透露自己亦有參與慈善跑,更邀請了不少藝人及名人參與,她說:「我請咗咁多朋友,我一定要落場,我跑3K,幾舒服,老公就睇住我跑,大仔考試、細仔太細。(唔叫老公跑?)出年先,我自己有跑開。但冇跑過街。(試跑馬拉松?)未,會試,會同老公一齊做運動。有排我成日感冒,有豬流感,之後係咁病,好辛苦,所以就立 ...


翁嘉穗與老公鄔友正拍拖做善事。

前港姐冠軍翁嘉穗出席保育基金慈善跑步活動,老公鄔友正於活動後現身,身為委員她透露自己亦有參與慈善跑,更邀請了不少藝人及名人參與,她說:「我請咗咁多朋友,我一定要落場,我跑3K,幾舒服,老公就睇住我跑,大仔考試、細仔太細。(唔叫老公跑?)出年先,我自己有跑開。但冇跑過街。(試跑馬拉松?)未,會試,會同老公一齊做運動。有排我成日感冒,有豬流感,之後係咁病,好辛苦,所以就立下決心做運動。」

提到大仔,她表示大仔16歲亦熱愛運動,健身舉啞鈴,而且喜歡與朋友去健身。問囝囝可有女友?她表示:「應該冇,佢唔係成日出街。(怕唔怕做宅男?)佢男女同學都有。(約女仔做運動?)我試過去做運動扮撞到,突擊睇佢同咩人玩,見到都係男仔。(佢點?)佢笑下打招呼,有啲尷尬。(怪獸家長?)冇辦法。」

而此活動由香港海洋公園保育基金會主辦,場外有保育團體抗議要求釋放海豚。

__________________________

想聽歌?想睇MTV?想了解本地Indie Band資訊

快啲click入「聲大夾樂」專頁: http://on.cc/musico


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...