2018年8月20日 星期一

同36F日女跳彈床 陳柏宇盡可能望高少少 __,陳柏宇,

■夢見青春期密實現身灣仔美食展,與陳柏宇宣傳。
■夢見青春期密實現身灣仔美食展,與陳柏宇宣傳。日本女團夢見青春期昨日現身灣仔美食展,與陳柏宇一齊炮製夏日飲品與大家分享。以36F京佳為首的夢見青春期, ...


日本女團夢見青春期昨日現身灣仔美食展,與陳柏宇一齊炮製夏日飲品與大家分享。以36F京佳為首的夢見青春期,早前性感上陣與陳柏宇為道地飲品拍攝廣告,昨日她們身穿便服現身,相當密實。

提到與性感女團合作,陳柏宇笑言:「廣告6月拍,唔算太耐冇見,不過今日佢哋有着衫,咪好囉,唔好冷親。」陳柏宇又說拍攝時十分尷尬:「大家溝通唔到,佢哋習慣着住泳衣工作,我又唔習慣同只着泳衣嘅拍檔工作,其間只係能夠簡單英語溝通。」陳柏宇坦言不敢正視京佳,只敢望對方樣貌。

採訪、攝影:卓寶花




鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...