2019年2月12日 星期二

入境處偷食男女被爆料 網民:入境之花 政治時事,

入境處偷食男女被爆料 網民:入境之花
高登及連登不時都會捉姦Post出現,不過今次咁樣情況就認真少見,事關今次有人喺連登上載一段Whatsapp入境處男女情慾對話及雙方近照,但竟然有人發現 ...


高登及連登不時都會捉姦Post出現,不過今次咁樣情況就認真少見,事關今次有人喺連登上載一段Whatsapp入境處男女情慾對話及雙方近照,但竟然有人發現女方個樣都幾得吓!

撰文:Hazel丨資料/圖片來源:連登

撰文:Hazel丨資料/圖片來源:連登





入境處男女被爆大量曖昧對話

網民係連登吹水台爆料時就講明「男主角有老婆,女主角有男朋友,返工喺機場公然偷食

」,而且仲有埋女方Whatsapp對話Cap圖,相信應該係女方嘅男朋友。

入境處

入境處





男女照片流出 網民大讚「入境之花」

該位網民之後亦上載男女雙方照片,不過正當有網民話點解男方咁都可以溝到女之時,竟然有人覺得女方係「入境之花」、「條女個咀我都想錫落去」,亦有人大潑冷水話「大家睇佢幾年前未入職未變殘果個梗係好j 啲嘅」,甚至有人話「通常出軌post都會揀啲比夠唔靚嘅相,但係都仲睇得出條女幾靚,個男嘅偷食都好正常」





不過正當連登仔喺度對女方評頭品足之時,亦有網民反諷話「呢啲X頭有老婆都係咁食女

連登仔就仲諗緊214係邊到食毒X飯」,「入境處女職員」呢個萬年爛gag自然唔少得。不過有咩慘得過樓主本人之後被人直指佢其實就係被人戴綠帽嗰個。

入境處

Post文爆料無乜人撐都算,依家仲要笑被人戴綠帽呢下真大鑊。




入境處

仲有咩慘得過爆料女友偷食,反而被其他人話想要瘋狂俾綠帽佢戴。

入境處

亦有人話係咪情人節就到先咁多呢類post


來源 source: http://www.nmplus.hk
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...