2019年4月1日 星期一

利穎怡:《東張》坐廠1次被消失?利穎怡親解原因 __,利穎怡,

無綫資訊節目《東張西望》已改為一星期播出七天,幾位外景主持亦有機會坐廠做直播主持,其中一位「東張女神」利穎怡(Joan)早前第一次坐廠,表現淡定,但主 ...


無綫資訊節目《東張西望》已改為一星期播出七天,幾位外景主持亦有機會坐廠做直播主持,其中一位「東張女神」利穎怡(Joan)早前第一次坐廠,表現淡定,但主持一次卻不見了其蹤影,不少網友都關心其去向,希望再次見到Joan做Live主持。

Joan接受東網訪問時表示碰巧最近去了旅行,之前忙了年幾都沒有機會休息一下,她說:「《東張》都有播我之前拍落嘅外景專題,好開心有網友咁掛住我,我就快返香港,希望再有機會為大家主持Live節目!」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...