2014年9月19日 星期五

[忽然1周 999] 小豬「豬咗」少少啫 小豬,羅志祥,MW,




羅志祥今年都三十有七,要 keep真係唔容易。前睇後睇,胸背一樣好肉,係時候請教吓佢偶像城城嘞。

媽咪姐

小豬「豬咗」少少啫

小豬羅志祥啱啱又喺紅館開咗兩場騷,但俾唔少豬迷詐型,話佢「肥了」同「老了」,搞到小豬大叫「 Shut Up!」仲叫觀眾驗眼,話自己依家 67公斤( 147.4磅),瘦咗 4公斤喎。

今次開騷俾豬迷話肥,搞到貪靚嘅小豬唔多 happy。慶功宴上,佢仲發晦氣話:「不會再減了,太瘦不好看!」嗱,多事嘅媽咪姐特登搵番佢 3年前嚟香港開騷啲相對照吓,查實小豬一向有肉地,今次係肥咗少少啫。大家咪咁苛刻

3年前

有圖有真相, 3年前小豬嚟開騷,手臂一樣有肉地㗎。



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...