2018年4月29日 星期日

袁偉豪爸爸時日無多 張寶兒拒閃婚沖喜 __,袁偉豪,張寶兒,

張寶兒話唔會同袁偉豪閃婚。藝人張寶兒(Bowie)到炮台山為節目《美女廚房》拍MV,她平時都有下廚,但笑言:「通常都冇咩味,因為烚嘅較多。」問到男友袁 ...


張寶兒話唔會同袁偉豪閃婚。


藝人張寶兒(Bowie)到炮台山為節目《美女廚房》拍MV,她平時都有下廚,但笑言:「通常都冇咩味,因為烚嘅較多。」問到男友袁偉豪(Ben)有否試過其廚藝?Bowie指昨晚才整餃子給對方,而之前更有試過自己包餃,她又讚Ben的廚藝也相當了得。

「薯片先生」風波

提到男友日前去睇電影,與化名「薯片先生」的外內人發生爭執,Bowie認為不是很大件事,只是有誤會:「有時我哋藝人出街,好難每一刻都同大家講我係一個好Nice嘅人,可能Ben又有啲氣場,大家溝通完平息咗,當不打不相識。(對方已道歉?)我唔係當事人,Ben都自己出文交代咗。」

唔做衝動決定

男友Ben早前透露爸爸病重,Bowie指近來的確有很多事情發生,Ben要準備新劇,但一有時間就會陪爸爸,她也會陪對方,始終老人家會想跟子女多些相處。問會否考慮閃婚沖喜?她直言不會,因結婚是認真的事,不想因時間逼大家做出任何衝動決定。

舊愛曾努力箍煲

此外,Bowie在節目《#後生仔傾吓偈》中爆舊愛曾努力箍煲,Bowie表示對方已放下,當時節目中純粹想同大家分享感情觀,原意想帶出一段關係Timing很重要,要懂得互相珍惜:「當時我哋用心經營,但最後因Timing同很多因素而分手,冇諗到有咁多揣測,其實都係一個好回憶。(仲有冇聯絡?)依家保持朋友關係,有時問候吓。(佢有冇追番你?)唔會喇!當時我哋係理性決定,唔係以氣用事。」

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N  


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...