2015年8月12日 星期三

何傲兒累死的士佬 [FACE - 429] 傲兒,何傲兒,MF,



傲兒初時喺馬路邊等的士,但一直等唔到。

全知言

何傲兒累死的士佬

何傲兒自從離開大台後就同全知言好有緣,幾乎每隔兩星期就會撞到一次。

上週三( 5日)何傲兒喺中環路邊傾電話,應該係問緊電話中嘅人想食乜,之後極速去買咗個漢堡包(係,又係麥記呀佢!),佢仲唔理係唔係雙黃線都照跳上的士。雖然係趕時間,不過雙黃線上落客係會罰的士司機 450蚊㗎,傲兒下次唔好喇!

結果佢見雙黃線度停咗部的士,二話不說就開門上車,咁樣好易累的士司機被罰 450蚊㗎!

即時報料

有料、有相、有片即刻 send?

熱線: 9222 0828

電郵:mailto:facenews@nextmedia.com

facebook: facemagazine inbox

line、 we chat id: facemagazine

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...