網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2016年11月3日 星期四

翠如否認同李佳芯有線鬥到無綫:我哋冇嘢 __,翠如,無綫,李佳芯,黃翠如,

大家又點睇呢?藝人黃翠如加入無綫後成為「女一」備受力捧,在《使徒行者2》電影版中更取代佘詩曼,成為女主角,可見其得寵程度!相反李佳芯2012年簽約無綫,比翠如早一年,卻同人唔同命要由低做起,捱足4年才等到機會擔正。其實二人早在有線時期已是「風頭躉」,雖然負責節目性質不同,翠如主力娛樂台,李佳芯則主持旅遊節目,但兩位索爆主播經常被人比較,間接令她們視對方為勁敵,完全不相往來。近期李佳芯因成功彈出,戀 ...


大家又點睇呢?

藝人黃翠如加入無綫後成為「女一」備受力捧,在《使徒行者2》電影版中更取代佘詩曼,成為女主角,可見其得寵程度!相反李佳芯2012年簽約無綫,比翠如早一年,卻同人唔同命要由低做起,捱足4年才等到機會擔正。

其實二人早在有線時期已是「風頭躉」,雖然負責節目性質不同,翠如主力娛樂台,李佳芯則主持旅遊節目,但兩位索爆主播經常被人比較,間接令她們視對方為勁敵,完全不相往來。近期李佳芯因成功彈出,戀情亦隨即受到關注,為保事業只好將拍拖多年的ViuTV主持男友陳炳銓降呢做「朋友」,加強「籌碼」力撼一早公開男友蕭正楠的「宿敵」黃翠如。對於傳聞,翠如以電話回覆《東網》,與李佳芯惡鬥一事時表示:「唔回應喇,費事搞到件事好似真咁,我同佢冇嘢呀!」

__________________________

想聽歌?想睇MTV?想了解本地Indie Band資訊

快啲click入「聲大夾樂」專頁: http://on.cc/musicon


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!