網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年4月3日 星期二

林子善結婚講到眼濕濕:照顧埋外父外母 責任重大 __,林子善,

前年林子善成功追番分咗手三個月嘅女友Kary,兩個亦開花結果,今日兩個喺將軍澳一間酒店擺婚宴,正式成家立室。今晚拖住老婆見傳媒嘅佢好感性,尤其講到:「 ...




前年林子善成功追番分咗手三個月嘅女友Kary,兩個亦開花結果,今日兩個喺將軍澳一間酒店擺婚宴,正式成家立室。今晚拖住老婆見傳媒嘅佢好感性,尤其講到:「今日跪地斟茶俾父母同外父外母時最感動,因為唔止愛呢個女人,從此我亦多咗個嗲地媽咪,我要好好照顧埋佢哋,責任重大。佢哋養大個女三十幾年,然後交個女俾我,好大責任嘛。」講到呢度,子善已經眼濕濕!

佢繼續話:「你份人其實好眼淺,咪睇平時我嘻嘻哈哈,亂講嘢,其實我好感性。」



鍾意就快D Share啦!