2019年2月26日 星期二

黃宗澤:搵食洩「蜜」!陳嘉桓黃宗澤秘遊馬拉 __,陳嘉桓,黃宗澤,

現年37歲的黃宗澤(Bosco)被指與25歲的陳嘉桓(Rose)因合作拍攝網劇《守護神》撻着,兩人否認戀情,但近日兩人被指到馬來西亞拍拖旅行!Rose ...


現年37歲的黃宗澤(Bosco)被指與25歲的陳嘉桓(Rose)因合作拍攝網劇《守護神》撻着,兩人否認戀情,但近日兩人被指到馬來西亞拍拖旅行!Rose在instagram上載不少在當地吃喝玩樂的照片,食榴槤又嘆海鮮燒烤,黃宗澤則被網友上載身在當地肉骨茶店的合照。

Bosco自認地膽

對於被指「蜜遊」馬來西亞,兩人統一口徑指確實身在當地,但並非同行,Bosco接受東網訪問說:「我嚟做嘢開會,原來好多人都嚟咗,都知陳嘉桓過咗嚟,佢仲叫我介紹有乜嘢地方有好嘢食。(如果佢約你食飯,會出去嗎?)有乜所謂,我係地膽嚟㗎!」

約蔚雨芯飯敍

Rose則表示與朋友旅行,亦知道Bosco身在馬來西亞:「我同朋友嚟玩,亦問過Bosco有乜好嘢食,佢都介紹咗好多間畀我,佢話有間肉骨茶好正,我都未去試。(會唔會約佢食飯?)都有約呀,但未知約唔約到。」而她昨晚上載與蔚雨芯在當地飯敍的照片,並指兩人在港難以抽空見面,反而在外地才有機會一起吃飯。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!