網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2014年9月4日 星期四

民間港姐吳凱欣學生look 認有男友唔收兵 吳凱欣,港姐,熱門,

民間港姐吳凱欣學生look 認有男友唔收兵



其他影片:>>






民間港姐吳凱欣學生look 認有男友 唔收兵

深得觀眾同網民喜愛嘅大熱落選港姐、11號吳凱欣,雖敗猶榮,不


少網民予以力撐,就連導演舒琪亦於fb恭喜佢輸咗,令佢「不致墮落」,但同時亦爆咗吳凱欣有男友以及一直努力幫女方拉票云云。

其實吳凱欣一直都冇隱瞞已有男友一事,呢個男友絕對唔係「兵」,而係導演Nick卓亦謙,兩人拍拖多年。吳凱欣於2012年拍攝城大獨立短片《至少在夢裏》,監製、編劇、導演同剪接亦由卓亦謙一手包辦。當年只得22歲嘅凱欣只係第三主角。拍完該位短片後,吳凱欣仲同卓亦謙拍拖拖喇。該片亦曾獲第十八屆(2013)獨立短片及影像媒體節公開組銀獎。



鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...