2015年4月30日 星期四

恭碩良心痕 [壹週刊 - 1312] 恭碩良,M1,



企咁耐、𢱑咁耐,恭碩良痕得好交關。

同你吟一吟

恭碩良心痕

伍允龍、嘉欣 BB八年情都散,女尊男卑向來牙煙!但恭碩良同林憶蓮呢一對就例外。

女友樂壇地位天后級,相反,恭碩良唱極唔紅,但有林憶蓮處處關照,做巡迴一定有份之外,仲攞正牌同台合唱,有你就有我;唔似得嘉欣 BB,去一去伍允龍個電影首映禮,就要俾大台放入雪櫃。

早幾日,恭碩良同個女性朋友响中環等司機車。兩個人邊傾邊等,等足十五分鐘,其間恭碩良不斷伸手入件衫裡面係咁𢱑,就算同朋友講秘密咬耳仔,都係咁𢱑。

當街𢱑身𢱑勢,其實都幾異相!不過𢱑痕又好𢱑撈又好,最緊要都係冧掂天后女友,咁就𢱑乜都有。



同女性朋友埋身講秘密,恭碩良一樣𢱑唔停。

姊弟戀相差 11年,但憶蓮激冧恭碩良,無論工作抑或拍拖都糖黐豆。

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...