網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年4月11日 星期三

行泳衣騷?郭子豪45吋胸肌脹卜卜手臂勁粗 __,郭子豪,

好誇張呀!!!於無綫新劇狂爆肌的郭子豪與黃智雯出席活動,被問到在劇中會否再露肉?他笑指:「冇咗我啦,劇情會交代我返咗美國!」至於可有興趣行泳衣騷,他則 ...


好誇張呀!!!


於無綫新劇狂爆肌的郭子豪與黃智雯出席活動,被問到在劇中會否再露肉?他笑指:「冇咗我啦,劇情會交代我返咗美國!」至於可有興趣行泳衣騷,他則表示看公司安排,目前210磅的他,胸肌達45吋,黃智雯即插嘴:「係我兩倍呀!」郭子豪則謂:「之前增肌,依家就要收番少少,之後就去參加健美比賽,代表無綫去參加!」

智雯被問可會想摸摸對方胸肌,她笑指每次都想摸,但郭子豪則笑謂對方拍劇時成日摸!二人又即席谷手臂合照,郭子豪的麒麟臂足足比智雯的手臂粗兩倍!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...