2015年1月15日 星期四

李志剛爆江希文孤獨唔開心 李志剛,江希文,




李志剛爆江希文孤獨唔開心



其他影片:>>






李志剛爆江希文孤獨唔開心 羅霖:佢一定好驚

江希文疑被打身心受創,其胞姊江欣燕昨接受電話訪問說:「唔想評論,現階段最清楚件事係佢兩個,我唔想加把口,屋企人嘅私事,我冇必要公開發表。」而江希文的好友港台DJ李志剛昨在電話說:「知佢唔開心,佢喺英國時慘啲,冇工人乜都要自己搞,入院都要一個人,好似俾人少少精神虐待,好唔開心。」他坦言知道江希文曾被打,他說:「有晚半夜一點,有人抱住BB睇電視,江希文話太夜,囡囡要瞓,有人突然發脾氣,推江希文落雲石枱,我睇過佢傷勢,知道佢要睇醫生。」李志剛更力撐江希文不是貪錢的女人:「絕對唔係,佢為人好崇尚愛情,好倔強,初初拍拖我哋都反對,因為胡生年紀大佢好多,其實江希文屋企都有錢,佢敢愛敢恨,好單純。」

採訪:皓騫



■李志剛透露見過江希文傷勢。資料圖片



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...