網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年4月4日 星期三

廖碧兒男友擲19億 法國酒莊掃香檳 __,碧兒,廖碧兒,

廖碧兒係識飲之人,對男友Calvin豪擲19億買酒,並不驚訝。廖碧兒愛得甜蜜,其富二代男友Calvin旋即被起底,爆出他出身富貴,做投資生意,其家族亦 ...


廖碧兒係識飲之人,對男友Calvin豪擲19億買酒,並不驚訝。


廖碧兒愛得甜蜜,其富二代男友Calvin旋即被起底,爆出他出身富貴,做投資生意,其家族亦有不少物業。東網收到讀者爆料,指Calvin早前現身法國一間酒莊,由保安傍實為他開路入VIP區,更獲酒莊封場招待,認真大陣仗!

Calvin家財億萬

據讀者爆料指,Calvin是該酒莊的亞洲區最大香檳買家及收藏家,指他是隱形億萬富豪!並聲稱Calvin今次豪擲兩億歐元(約19.3億港元)狂掃香檳!有指其家族生意相當龐大,在香港及內地、新加坡、印尼、英國及加拿大均有物業,做投資生意的他連影星楊紫瓊都是其客戶。

對飲酒有要求

對於男友以天價購入香檳,廖碧兒接受東網訪問時表示從沒過問男友的生意,但知道他經常買酒,而她與Calvin一樣對飲酒、食物都有要求,她說:「不過絕對唔會係一支酒,唔知佢買咗幾多、係自用定投資,而且香檳喺唔同地方有唔同價值,一支幾多錢真係好難講!」談及與Calvin的相處,廖碧兒即冧爆表示雖然大家都忙,但男友對她很好,更透露自己報讀了一間加拿大大學的海外課程。

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!