2014年4月2日 星期三

[FACE 358] 阿嬌返港補給 阿嬌,鍾欣潼,MF,




阿嬌好專心咁睇緊 iPhone 5S,最後佢買咗 1部 iPhone 5S同 1件配件, 6千幾蚊埋單!

FBI

阿嬌返港補給

阿嬌(鍾欣潼)近年幾乎絕跡香港,長期留喺國內拍劇搵人仔,不過長駐內地荒山野嶺拍劇都咪話唔辛苦,所以阿嬌一放假都返香港唞嚇 shopping嚇。

劉鎭偉勁錫呢位契女,繼 10年嘅《越光寶盒》後,新戲《蹴鞠》就預咗女一搵契女飾演。網上圖片

上月尾 FBI就喺中環 ifc發現阿嬌入咗蘋果店揀 iPhone 5S。不過呢頭喺香港撞到阿嬌,轉頭阿嬌又要返上大陸,因為佢契爺劉鎭偉已經幫佢度身訂做咗套新片,月頭就要喺橫店開工。套戲仲搵到阿 Sa同祖兒助陣,到時阿嬌應該唔怕悶



鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...