2015年8月16日 星期日

必殺港女三寶!楊秀惠教你呃like 楊秀惠,





其他影片:>>






港女愛自拍呃like,但要呃得夠多,有三樣嘢你一定要有,邊三樣?等楊秀惠話你知啦。

第一樣,梗係部自拍神器啦。佢可以將你美白到好似搽咗塗改液咁,乜瑕疵都冇晒,靚到咁,啲人實like架。

第二樣,就係楊秀惠手上杯雪糕。目的係要引人留言:「點解你食極都咁fit嘅?」跟住你就可以瘋狂講你嘅keep fit秘密,順勢push爆個post引多啲人like。最好,跌少少ice cream落個身度!

你仲未諗到第三樣係乜?咪就係佢隔離嗰位閨密囉!閨密嘅重點係幫你營造一個人緣好好嘅形象,尤其係楊秀惠呢啲成日俾人話係事非精又扮大牌嘅,就一定要擺番個閨密喺隔離。

有齊三寶,楊秀惠就變成一個人見人愛、食極唔肥嘅美女喇,一齊俾個like佢
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...