2018年4月8日 星期日

王友良孖松岡李那合資買樓:佢冇經驗 __,松岡,松岡李那,Linah,

一齊合資買樓,真係Friend過打band。藝人王友良(Ivan)與譚淇淇(Kiki)以及童星楊鎧凝(Celine)等今日出席大型跑步活動,而Celi ...


一齊合資買樓,真係Friend過打band。


藝人王友良(Ivan)與譚淇淇(Kiki)以及童星楊鎧凝(Celine)等今日出席大型跑步活動,而Celine挑戰跑2公里賽事,Kiki及Celine表示非常開心能夠參加今次活動。

至於近年獲得卡通人物中港台的代理權後的Ivan,生意愈做愈大,除準備上市外,Ivan打算與日模松岡李那(Linah)一起投資買樓,他說:「其實Linah過去幾年工作量真係唔少,儲落一筆錢,所以打算一齊買中價樓,用嚟做投資之用。Linah之前打算開設自己嘅品牌,但喺日本未搵到合作投資嘅發展商,所以佢儲落嘅錢未用得着,所以我建議佢喺香港投資買樓。但因為佢冇經驗,我哋會合資,等佢學習吓投資。」。另外,Ivan表示松岡李那與張建聲拍攝的電影《作家的謊言》日前已殺青,所以她已經回到日本工作。

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!