網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年7月11日 星期三

馮盈盈:馮盈盈自覺係勵志故事:人生有好多可能性 __,馮盈盈,盈盈,

會唔會謙咗少少!前港姐馮盈盈到觀塘出席《apm放榜前的一個晚上》活動,當年她原來是第一屆DSE考生,她回憶當年放榜前一晚跟同學唱通宵K,不停唱跟「星星 ...


會唔會謙咗少少!


前港姐馮盈盈到觀塘出席《apm放榜前的一個晚上》活動,當年她原來是第一屆DSE考生,她回憶當年放榜前一晚跟同學唱通宵K,不停唱跟「星星」有關的歌,希望考試可得到更多星,以及能夠升大學,最終成功4科考獲5星,一科更是5星星,成績相當好!問到有何鼓勵說話送給應屆DSE考生,盈盈說:「我大學讀營養學,但都冇做到呢行,有時讀書知識同工作未必有關,人生有好多可能性。」

講到港大師妹Jacqueline參與港姐首輪面試,但似乎未能晉級,盈盈說:「首先我Check過我哋真係認識,係Facebook朋友,如果佢真係落選,我會Message安慰佢。(請佢食飯?)依家後生仔唔興呢啲Message安慰就夠。(佢因為視你為目標先參選!)我都係勵志故事呀!我咁嘅樣都選到冠軍,又都算養到家喎!」

---------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://bit.ly/2JjSVcr


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...