網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2015年5月13日 星期三

劉丹力撐楊冪:好多人跟佢個樣整容㗎! 楊冪,劉丹,整容,



【人有相似】劉丹力撐楊冪:好多人跟佢個樣整容㗎!

2015-05-13 12:25:00



劉丹力撐新抱楊冪,並表示自己沒有留意該影片,但肯定片中女子決不是楊冪。

疑似楊冪性愛影片流出,穿鑿附會故事層出不窮,包括傳出拍攝該片的男子為內地某著名片商老闆,而受害者因醉酒,被灌迷姦水而「出事」云云,但有網民將楊冪與片中受害者比對,指無論身形及鎖骨上的痣,俱明顯與楊冪不同。

楊冪老爺劉丹接受《蘋果》電話訪問時,亦力撐媳婦謂:「冇可能,亦冇留意。」丹爺自言沒有看過該影片,但很肯定片中女子決非楊冪:「點會………你知唔知依家好多人整容係跟佢個樣整0架?!」

問及可覺得是宣傳手法?丹爺就謂:「宣傳攞啲咁嘢宣傳,儍0架咩唔通?」

鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...