2017年12月14日 星期四

拍過《天地豪情》!齊蔭黃文意Cute到爆 __,黃文意,

原來黃文意拍過經典劇集《天地豪情》!真係好Cute呀!藝人黃文意(Mandy)參與無綫節目《3日2夜》後嶄露頭角,童星出身的她,四歲已入行,更有份參演 ...


原來黃文意拍過經典劇集《天地豪情》!真係好Cute呀!


藝人黃文意(Mandy)參與無綫節目《3日2夜》後嶄露頭角,童星出身的她,四歲已入行,更有份參演早前重播的經典劇《天地豪情》,她說:「雖然鏡頭唔多,但估唔到網友都認得出我,仲話細細個嘅我演得唔錯,好多謝佢哋嘅好評。」

Mandy更有幸與蔡少芬同場演出,她大讚對方毫無架子,鏡頭前後亦十分照顧她:「我對佢最大嘅印象係好有愛心,因為當時我留齊蔭,成日唔小心整到隻眼,加上拍劇時間長好攰,所以成日捽眼。佢知道之後即刻搵熱毛巾畀我敷眼,好感動!」

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...