2018年3月23日 星期五

法院逗留3小時!梁漢文雙手合十:多謝關心 __,梁漢文,

梁漢文今日下午到達法院,喺法院內逗留三個幾鐘。歌手梁漢文今年1月23日凌晨涉酒後駕駛被捕,被控不小心駕駛及酒後駕駛,案件今日下午在東區裁判法院提堂。梁 ...


梁漢文今日下午到達法院,喺法院內逗留三個幾鐘。


歌手梁漢文今年1月23日凌晨涉酒後駕駛被捕,被控不小心駕駛及酒後駕駛,案件今日下午在東區裁判法院提堂。梁漢文於今日下午約1時40分到達法院,期間表情凝重。他承認兩項控罪,法院在下午約3時宣布梁漢文可以繼續擔保,案件押後至4月6日判刑。

梁漢文在法院內逗留了三個多小時,剛剛在律師及工作人員的陪同下離開。問他可有跟太太報告情況?他說:「講咗要再返嚟,多謝大家關心。」之後他雙手合十,然後登車絕塵而去。

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...