2018年4月26日 星期四

離巢拍電影 魏焌皓望有更好發展 __,魏焌皓,

魏焌皓出席電影開鏡儀式。在劇集《使徒行者2》中飾演黑警,被網民大讚好戲的藝人魏焌皓出席電影開鏡儀式,他透露已離開無綫一段短時間:「因為入咗無綫都差唔多 ...


魏焌皓出席電影開鏡儀式。


在劇集《使徒行者2》中飾演黑警,被網民大讚好戲的藝人魏焌皓出席電影開鏡儀式,他透露已離開無綫一段短時間:「因為入咗無綫都差唔多十年,想做啲唔同嘅新嘗試,可能會有好啲嘅發展呢!呢套電影係離巢後第一套,之後同導演會有兩、三部電影合作。(覺得以前冇得發揮,所以離開?)唔可以咁講,只係想試吓唔同嘢。(會唔會簽其他公司?)未知呀,睇吓有冇啱先。」

至於近期被指陷「四角戀」的張建聲亦有份拍攝該電影,但他未有現身拜神儀式,又透過工作人員表示不接受訪問。

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...