2019年3月19日 星期二

麥長青:人緣好冇一睇就知!麥包搞生意眾星撐場 __,麥包,麥長青,

藝人麥長青(麥包)早前有份投資的餐廳搞大型聚會,不少圈中好友到場,當中包括漢洋、陳浩民夫婦、蕭正楠、曹永廉、林子聰、阮兆祥、范振鋒與太太李思欣等,漢洋 ...


藝人麥長青(麥包)早前有份投資的餐廳搞大型聚會,不少圈中好友到場,當中包括漢洋、陳浩民夫婦、蕭正楠、曹永廉、林子聰、阮兆祥、范振鋒與太太李思欣等,漢洋大讚麥包很有生意頭腦:「佢不嬲喺我哋心目中都係商業人才,今次佢開嘅餐廳喺酒店裏面,好舒服呀,希望佢啲生意愈做愈好。」

為了方便藝人好友,當日的聚會以自助餐形式進行,漢洋對此大表支持:「呢個安排好好,等大家可以完成手上工作先嚟,唔需要就來就去。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...