2016年6月2日 星期四

谷胸上陣 李思欣為自家生意做生招牌 __,李思欣,

畫面唯美!藝人李思欣一直於網上搞鑽石生意,反應不俗,現時她還擴充搞埋珠寶生意。日前她與老公范振鋒齊齊「瞓身」做生招牌,拍攝新一輯廣告相,思欣更以多套低胸晚裝上陣,大晒事業線,更親自示範多款珍珠頸鍊及戒指,高貴又優雅!初接觸珠寶生意思欣接受訪問時謂:「其實事隔兩、三年都冇影過新廣告相,今次做埋珠寶,初時未接觸嗰時,都怕時下啲人唔接受,驚老土,但依家嗰啲珠寶款好新穎,唔係剩係一大串嗰啲款式,一粒好精緻 ...


畫面唯美!

藝人李思欣一直於網上搞鑽石生意,反應不俗,現時她還擴充搞埋珠寶生意。日前她與老公范振鋒齊齊「瞓身」做生招牌,拍攝新一輯廣告相,思欣更以多套低胸晚裝上陣,大晒事業線,更親自示範多款珍珠頸鍊及戒指,高貴又優雅!

初接觸珠寶生意

思欣接受訪問時謂:「其實事隔兩、三年都冇影過新廣告相,今次做埋珠寶,初時未接觸嗰時,都怕時下啲人唔接受,驚老土,但依家嗰啲珠寶款好新穎,唔係剩係一大串嗰啲款式,一粒好精緻嘅頸鍊及戒指款式都好靚、好fashion。」思欣的網上店名是「星鑄」,現英文名叫「Eclatstar」,代表好光芒,希望於世界各地都發熱發亮,她透露之後都會計劃於其他地方搞catwalk show,希望更多人認識公司。

返大陸拍電影

說到思欣與老公做埋代言人,慳番代言人費,她笑言:「係呀!我哋都係搵兩餐,其實今次主要係我,老公嗰日都係嚟客串吓,咁我都要一個男伴一齊影。」思欣之前有讀鑽石鑑證課程,問會否再修讀珍珠課程?她謂:「都要睇時間,之後我都要返大陸拍攝一套網絡電影,第一次做女主角,男主角係林俊賢。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...