2017年5月27日 星期六

買磚頭?黃心穎啟德新盤揀樓 __,心穎,黃心穎,

黃心穎完全冇有怕呀!近排樓市雖然唔係好明朗,不過近年密密搵銀嘅藝人黃心穎就冇有怕入市。今日首度開售嘅建灝地產啟德天寰,現場人山人海,而戴了口罩嘅黃心穎 ...


黃心穎完全冇有怕呀!

近排樓市雖然唔係好明朗,不過近年密密搵銀嘅藝人黃心穎就冇有怕入市。今日首度開售嘅建灝地產啟德天寰,現場人山人海,而戴了口罩嘅黃心穎亦有到場排隊揀樓。抽到簽忙揀樓的她,以港幣850萬買到一個2房單位,成功做業主。東網即致電心穎,不過佢說表示自己依家揀緊唔得閒,說:「等我揀完先再講!」

其後,心穎再接受東網訪問稱:「今次揀中一個兩房單位,係我預算價錢之內,啱呎價!(抽到頭簽?)簽號唔算前,但都揀到啱,都開心嘅!」由於心穎正與馬國明傳緋聞,心穎首次置業,因而被取笑用來「貼」馬國明?她笑言:「佢都唔需要人貼呢層樓係我自己買。(投資定自住?)係自住嘅。(馬明恭喜咗你未?)佢喺大陸,唔知佢知唔知,冇特登話佢知,梗係第一時間話畀屋企人知」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...