2017年9月22日 星期五

【着裙冇得輸】朱慧敏43吋長腿吸睛 肉博場面夠睇頭 __,朱慧敏,

朱慧敏曾經都係大台嘅性感女星,有過唔少露骨嘅戲份,呢位04年嘅港姐亞軍,梗係逃唔過網民法眼,性感演出早早就有人討論。朱慧敏最多人欣賞嘅地方,就係身材夠 ...


朱慧敏曾經都係大台嘅性感女星,有過唔少露骨嘅戲份,呢位04年嘅港姐亞軍,梗係逃唔過網民法眼,性感演出早早就有人討論。

朱慧敏最多人欣賞嘅地方,就係身材夠平均,一啲都唔突兀,而且佢Keep得住一對43吋長腿,淨係着裙擺個pose,都令人想望多兩眼。

呢啲天賦,當然有喺螢幕上出現啦,包括朱慧敏喺《珠光寶氣》,雖然只係配角,但就有一幕着住三點式泳衣,喺泳池上水濕身倚傍陳鴻烈,之後佢喺花絮片到就話,事前完全唔知要着泳衣拍呢場戲。大台嘅話題作《天與地》之中,陳豪喺食人之後性情大變,朱慧敏就有三個身份,分別係助手、前女友同情婦,聽落都覺得「出事㗎嘛」,結果套劇真係有好多情慾場面。

另外,朱慧敏喺電影《竊聽風雲》入面,佢就同李子雄有一幕坐喺office嘅激戰,除咗鞋着住短裙,坐喺對方大髀,睇到人好鬼熱血。



朱慧敏身材平均睇落更加順眼,加埋對長腿無得輸。

真係隨便換條短裙都夠照啦。



《珠光寶氣》濕身同陳鴻烈傾偈。(資料圖片) 《天與地》就同陳豪有太多肉博場面,真係幕幕都出晒力。(資料圖片) 《竊聽風雲》就坐李子雄大髀。(資料圖片)
(資料圖片)

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...