2018年4月23日 星期一

遛狗有品 賈曉晨牽繩拿棍備撿屎器 __,賈曉晨,

賈曉晨提醒大家要做一個有品嘅狗主。藝人賈曉晨(JJ)平日除咗會喺社交網分享囡囡「小飯兜」嘅成長點滴外,仲會不時大晒寶貝狗狗嘅得意相。呢日JJ突然有感而 ...


賈曉晨提醒大家要做一個有品嘅狗主。


藝人賈曉晨(JJ)平日除咗會喺社交網分享囡囡「小飯兜」嘅成長點滴外,仲會不時大晒寶貝狗狗嘅得意相。呢日JJ突然有感而發,留言話好討厭有某啲狗主放狗時唔用狗繩,仲大爆原來佢嘅狗狗曾經被冇戴上狗帶嘅大狗咬傷,好彩最後冇事。

JJ仲提到唔係每個人都鍾意狗,所以自己都會以身作則,每次放狗都會用狗帶,仲笑言:「現在我們出門遛狗,都要給寶貝戴上有刺的項圈,前後左右張望着,一手牽繩,一手拿棍,還提着撿屎用的東西,走兩步停一停觀察一下再走……像賊一樣。」

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...