2018年3月10日 星期六

走出失戀傷痛!姚子羚放假玩狗笑笑口 __,姚子羚,

姚子羚早前宣布失戀。藝人姚子羚(Elaine)自從宣布同拍拖3年嘅男友鄭子邦分手之後,不時都喺社交網上見到佢嘅身影,好似佢之前就同「胡說八道會」嘅好姊 ...


姚子羚早前宣布失戀。


藝人姚子羚(Elaine)自從宣布同拍拖3年嘅男友鄭子邦分手之後,不時都喺社交網上見到佢嘅身影,好似佢之前就同「胡說八道會」嘅好姊妹黃智雯同李施嬅相約,一齊食糖水療情傷。

日前Elaine亦有更新佢自己嘅社交網,佢先上載一張同公仔銅像嘅合照,問大家覺得似狗仔定海獅多啲,之後再甫出一張放狗相,話狗仔好享受呢個假期。相中見姚子羚唔止周圍去,仲面帶微笑,睇嚟佢已經回復心情。

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...